Горілка
Горілка-Безбарвний міцний алкогольний напій з міцністю близько 40%. Її виробництво і популярність беруть початок в Східній Європі. Виходить шляхом дистиляції ферментованого сусла із зернових або картоплі, а потім зазвичай піддається багаторазовій фільтрації.

Соджу: як пити Корейську горілку, міцність, види, закуска

Горілка Grey Goose (сірий гусак): історія бренду, склад французької горілки, відгуки

Горілка Нафта (Neft):виробник, склад, види, як відрізнити оригінал від підробки

Краща горілка: Топ кращих сортів недорогий і преміум-горілки в Україні і в світі

Заходи обсягу алкоголю у слов'ян: чекушка, шкалік, мерзавчик, стопка

З чим і як правильно пити горілку-вибираємо відповідну закуску і напої, щоб розбавити

Ялівцева горілка: 10 рецептів на горілці, спирті, самогоні з медом, хроном і спеціями, користь і шкода настоянки