Шампанське
Шампанське-знаменитий Вид ігристого вина, виробленого в регіоні Шампань у Франції з використанням методу вторинного бродіння в пляшці. Відрізняється тонкими бульбашками і елегантним смаком, в який входять нотки цитрусових, білих фруктів, мигдалю і хлібних кірок. Шампанське є символом свята і розкоші.

Вино Ламбруско (Lambrusco): історія, види і правила вживання

Шампанське Просекко (Prosecco): що це за вино, різновиди і правила вибору

Шампанське миє Шандон (Moët & Chandon): історія, види, з чим пити преміальне ігристе

Шампанське будинок Періньйон (Dom Perignon): історія бренду і види елітного ігристого вина з Франції
Шампанське будинок Періньйон (Dom Perignon): історія бренду і види елітного ігристого вина з Франції

Шампанське Мондоро (Mondoro): історія і види ігристого, вартість, особливості смаку

Брют: що це таке, Кращі марки ігристого, з чим п'ють шампанське

Шампанське Лихни: огляд абхазького ігристого вина, відгуки та правила вживання

Шампанське Вдова Кліко (Veuve Clicquot): огляд лінійки бренду, ціни, особливості смаку

Домашнє шампанське: як зробити ігристе вино в домашніх умовах, популярні рецепти приготування

Шампанське на Новий рік: чому п'ють, як вибрати краще, топ вітчизняних і зарубіжних марок

Шампанське Мартіні Асті, Брют, Просекко, рожеве: як пити і чим закушувати